23 Kasım 2011 Çarşamba

fotolia abonman ücretini aldığı halde indirme haklarını hesabıma eklemiyor

Merhaba fotolia hesabımda yapılan yanlışlığı yayınlıyorum. 3 aylık abonmanlık süreci içerisinde 2. kez hata yapılıyor. fotolia da hesabınız var ise hesaplarınızı dikkatli bir şekilde gözden geçirin.

birinci yanlışlığa dair mail dökümünü yayınlıyorum.
-------------------------------------------------------------------------
Engin Bey tekrar merhaba

Biraz önce teknik ekibimizden haber aldık. Gerçekten de teknik bir hatadan dolayı daha önceki haklarınız yeni aya aktarılmamış. Bunun için çok özür dileriz. Biraz önce arkadaşlarımız geçen aydan kalan haklarınızı aktardılar. Şu an olması gerektiği gibi 161 görsel indirme hakkınız mevcuttur. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı tekrar çok özür dileriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi çalışmalar dileğiyle...
Fotolia – Türkiye Ekibiniz
(+90) 0850 408 56 36

Çalışma saatlerimiz: Hafta içi 9 ila 13 ve 14 ila 18 arası

Bizi Facebook'ta izleyiniz: http://www.facebook.com/FotoliaTR
Bizi Twitter'de izleyiniz: http://www.twitter.com/FotoliaTurkiye
*************************************************************************
Am 24.10.2011 um 19:24 schrieb engin:

Merhaba, (+90) 0850 408 56 36 bu telefonu hiç dışardan çevirmeyi denediniz mi acaba. Bir denerseniz mesai saatleri içersinde de dışında da çalmadığını göreceksiniz. Ayrıca ben günlük değil aylık abonmanım ama geçen aydan devir olan indirme hak sayımı nereden kontrol edeceğimi bulamadım. Lütfen biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz.

-------------------------------------------------------------------------

Hello, Fotolia has mistake in my account. They did’nt passed my download credits to the next months account. I warned them and they apologised me then they corrected their mistake. The mails above explains what calls made between me and the fotolia team.

Please check your account against mistaken calculations.